SCHEIDEN OF SAMEN BLIJVEN ?

WANNEER SCHEIDEN OF SAMENBLIJVEN ALS KOPPEL ?

Geen enkele relatie is conflictloos, iedere relatie heeft zijn relatieproblemen. Die problemen kunnen heel ernstig zijn, maar zijn vaak te herleiden tot moeilijkheden om met elkaar te praten en om over te brengen aan de ander wat je voelt of waar je mee worstelt.

HOE NEEM IK DE JUISTE BESLISSING?

Beslissen of je de relatie beëindigd of niet is niet gemakkelijk, en al helemaal niet als jullie samen kinderen hebben.

Is het beter om ongelukkig bij elkaar te blijven om de kinderen toch maar een scheiding te besparen? Of zijn de kinderen beter af met twee gelukkige ouders die uit elkaar gaan?
Er zijn geen juiste en geen foute antwoorden op die vragen. Maar we kunnen jullie wel helpen om het beste antwoord voor jezelf te vinden. Neem hiervoor contact op met Carina of Wim

Als je de beslissing neemt om te scheiden moet er vele geregeld worden. We verwijzen je graag door naar de pagina’s over scheiding voor meer informatie.

BLIJVEN?

Je neemt de beslissing om te blijven? Dan is het een goed idee om aan je relatie te werken. Als jullie je relatie niet aanpakken, kom je immers onvermijdelijk terug op dat punt ‘scheiden of blijven’.

Er zijn verschillende manieren om aan je relatie te werken, we kunnen je rond dit thema doorverwijzen naar deskundige therapeuten. We hebben hiervoor een uitgebreid netwerk.

WENS JE EEN KENNISMAKING MET EEN BEMIDDELAAR?