Nele De Keyser

Erkend familiaal bemiddelaar te Bilzen en Hasselt.

Ik ben bemiddelaar en systemisch counselor, echtgenote en stiefmama, muzikant, filosoof en criminoloog. In het verleden werkte ik heel wat jaren als analist en diensthoofd bij verschillende lokale overheden. 

Ik ben altijd erg geboeid geweest door menselijke relaties en de invloed van communicatie op die relaties en besloot me daaraan te wijden. ik volgde de basisopleiding 'Bemiddeling' en de specialisatieopleidingen 'Bemiddeling in Burgerlijke en Handelszaken' en 'Bemiddeling in familiezaken' aan het Centrum voor Beroepsvervolmaking Rechten, UA. Op dit moment volg ik een opleiding tot gezinsbegeleider. 

Met een kalme, bedachtzame houding en in een sfeer van vertrouwen en respect laat ik ook gevoelige en emotioneel beladen onderwerpen aan bod komen.

Je kan me raadplegen als bemiddelaar, maar ook als persoonlijke coach of gewoon voor advies.

Mijn focus ligt op uitdagingen in je familiaal leven of in je gezinsleven. Je kan bij mij terecht als je een relatie wilt beëindigen, maar ook als je dat niet wilt en hulp wilt om samen voort te kunnen gaan. 

Specifiek in nieuw samengestelde gezinnen zijn de uitdagingen erg groot en is een open en eerlijke communicatie met alle betrokkenen vaak erg moeilijk. Ik specialiseer me in begeleiding van nieuw samengesteld gezinnen, in alle levensfasen.

Meer informatie over mij vind je op mijn persoonlijke website: http://www.orato.be

Contact:

Nele De Keyser

Erkend bemiddelaar in familiezaken

St.Gertrudisplein 9 bus 13
3740 Bilzen

 OF

Genkersteenweg 388
3500 Hasselt

via email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

via telefoon: 0498/28.81.56