Wim Van de Maele

Erkend scheidingsbemiddelaar voor Oost-Vlaanderen

Wim Van de Maele heeft orthopedagogie gestudeerd aan het VSPW te Kortrijk, alsook heeft hij de opleiding bemiddeling gevolgd aan het VCOK / Ugent en is tevens oplossingsgericht systemisch therapeut. Daarnaast heeft Wim zich verder gespecialiseerd in ouderschapsbemiddeling en bemiddeling in de jeugdzorg

Wim heeft 10 jaar ervaring met het begeleiden van  jongeren binnen een orthopedagogisch kader en werkt reeds 12 jaar als crisisinterventiecoach van gezinnen en geeft individuele therapie, waardoor hij bedreven is in het hanteren van zeer emotionele, moeilijke en conflictueuze situaties.

 

Wim vindt het belangrijk om de scheiding te plaatsen binnen het perspectief van de emoties die erbij horen en zijn aanpak hier vervolgens op af te stemmen. Hierdoor worden onnodige escalaties voorkomen. Deze aanpak is uiterst belangrijk in een scheidingssituatie waarbij er kinderen betrokken zijn.

Tijdens bemiddelingen lopen de emoties vaak hoog op. Mensen hierin begeleiden, herkaderen indien het kan, de situatie analyseren en informatie juridisch herformuleren zijn belangrijke vaardigheden die Wim hanteert tijdens een bemiddeling.Wim woont samen met zijn vrouw en hun twee dochters.

Scheidingsbemiddelaar nodig regio Aalst, Ninove, Zottegem, Lebbeke, Lede, Wetteren of Denderleeuw ?

Contacteer me:

Wim Van de Maele

Erkend scheidingsbemiddelaar

Koolstraat 12

9300 Aalst

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

via telefoon: 0484/49.84.26