Sofie-Ann Bracke

Erkend familiaal bemiddelaar te Hoboken en Mortsel.

Sofie-Ann Bracke is licentiate in de rechten. Na enkele jaren in die sector actief te zijn geweest heeft ze opleidingen gevolgd in Chinese geneeskunde en bewegingsleer. Ze geeft regelmatig cursussen en workshops en heeft daarnaast een praktijk voor individuele consultaties.

Gaandeweg geraakte ze meer en meer geïnteresseerd in communicatie en volgde de basisopleiding “Bemiddeling” en de specialisatieopleidingen “Bemiddeling in Burgerlijke en Handelszaken” en “Bemiddeling in familiezaken” aan het Centrum voor Beroepsvervolmaking Rechten, UA. Ze volgt ook regelmatig trainingen in Geweldloze Communicatie bij Pat Patfoort en heeft de opleiding in Lichaamstaal gevolgd bij het Centrum voor Lichaamstaal.

Door jarenlange ervaring in groepstraining en individuele begeleiding kan Sofie-Ann heel vlug doorgronden waar mensen problemen hebben en is ze gewoon om met stressvolle situaties om te gaan. Ze heeft een kalme uitstraling en een natuurlijk vermogen om mensen op hun gemak te doen voelen. Ze kan op een rustige wijze moeilijke en gespannen emoties erkennen, analyseren en bevatten. Ze brengt levenservaring, inzicht en juridische kennis bij elkaar om naar de essentie van het probleem te gaan en schijnbaar gecompliceerde kwesties te vereenvoudigen. Op die wijze wil ze partijen helpen om samen werkbare oplossingen te vinden.

 

 Meer info over Sofie-Ann vind je op : www.sofieannbracke.be

contact: 

Sofie-Ann Bracke

Erkend bemiddelaar

Julius De Geyterstraat 80
2660 Hoboken
Antwerpen

OF

't Huys

Benedictusstraat 6

2640 Mortsel

via email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

via telefoon: 0486/93.11.22