PRATEN MET JE EX

Scheidingsbemiddeling is een uitstekende weg om problemen van na het huwelijk te bespreken. Door de steeds veranderende omstandigheden en noden van ouders en kinderen is het vaak nodig om afspraken bij te sturen. Ouders hebben een ander werk, kinderen worden ouder, mensen verhuizen…

Via bemiddeling kan je goedkoop en efficiënt tot nieuw afspraken komen met je ex. Door zelf nieuwe afspraken te maken vermijden jullie immers een dure rechtszaak met een onbekende afloop.

HOE KUNNEN WIJ ALS BEMIDDELAAR JULLIE HIERIN HELPEN

Bemiddeling zorgt ervoor dat jullie de toekomst zelf in handen houden door in overleg tot een overeenkomst te komen waar jullie beiden achterstaan. Het is een discrete, efficiënte weg voor ex – partners om een einde te maken aan conflicten rond geldzaken en de kinderen.

De bemiddelaar zijn rol is niet om oplossingen aan te brengen maar om partijen te helpen zelf deze beslissingen te nemen. De bemiddelaar is de manager van jullie probleem, hij biedt een veilig kader waarin er tijd wordt genomen om elkaars bekommernissen te begrijpen. Dit vormt de uiteindelijke basis van de duurzame overeenkomst.

WENS JE EEN KENNISMAKING MET EEN BEMIDDELAAR?