WIM VAN DE MAELE

SCHEIDINGSBEMIDDELAAR VOOR REGIO AALST, GENT EN ZOTTEGEM

WIM VAN DE MAELE

ERKEND SCHEIDINGSBEMIDDELAAR

Praktijk Aalst
Koolstraat 12
9300 Aalst

Praktijk Gent 
Charles de Kerchovelaan 17 en Nieuwewandeling 64
9000 Gent

Praktijk Zottegem 
Gentweg 49
9550 Herzele

0484 498426

wim@scheidingsbemiddelaar.beWim Van de Maele heeft orthopedagogie gestudeerd aan het VSPW te Kortrijk, alsook heeft hij de opleiding bemiddeling gevolgd aan het VCOK / Ugent en is tevens oplossingsgericht systemisch therapeut. Daarnaast heeft Wim zich verder gespecialiseerd in ouderschapsbemiddeling en bemiddeling in de jeugdzorg

Wim heeft 10 jaar ervaring met het begeleiden van  jongeren binnen een orthopedagogisch kader en 12 jaar als crisisinterventiecoach bij gezinnen. Daarnaast geeft wim individuele therapie en koppeltherapie, waardoor hij bedreven is in het hanteren van zeer emotionele, moeilijke en conflictueuze situaties.

Wim vindt het belangrijk om de scheiding te plaatsen binnen het perspectief van de emoties die erbij horen en zijn aanpak hier vervolgens op af te stemmen. Hierdoor worden onnodige escalaties voorkomen. Deze aanpak is uiterst belangrijk in een scheidingssituatie waarbij er kinderen betrokken zijn.

Tijdens bemiddelingen lopen de emoties vaak hoog op. Mensen hierin begeleiden, herkaderen indien het kan, de situatie analyseren en informatie juridisch herformuleren zijn belangrijke vaardigheden die Wim hanteert tijdens een bemiddeling.

Wim woont samen met zijn vrouw en hun twee dochters.

SCHEIDINGSBEMIDDELAAR NODIG REGIO AALST, GENT, NINOVE, ZOTTEGEM, LEBBEKE, DENDERMONDE, LEDE, WETTEREN OF DENDERLEEUW ?
0484/49.84.26

ALTIJD DE HOOGSTE KWALITEIT

WE ZIJN ER TROTS OP BEMIDDELAARS TE ZIJN. WE NEMEN ONSZELF EN ONS VAK SERIEUS EN BIEDEN ALTIJD DE HOOGSTE KWALITEIT.

We werken voor en met mensen. Mensen waar we heel veel respect voor hebben. Zij kiezen voor de weg van overleg, zij kiezen ervoor om samen hun problemen op te lossen. Zij kiezen ervoor om hun kinderen centraal te zetten, ook al is hun relatie geëindigd.

Dus, uit respect voor deze mensen, onze cliënten, bieden wij in elk dossier de hoogste kwaliteit.

MEER INFO NODIG OVER DE VOORDELEN VAN BEMIDDELING BIJ ECHTSCHEIDING?